Opdager du, at du har lavet fejl gave i din bestilling, skal du hurtigst muligt kontakte vores kundeservice på mailen rabatkode eller.
Leder du efter eksklusive materialer og udløb sytilbehør til dit studium?
Meddelelse om beskyttelse af privatlivets fred.
Den nye forbrugeraftalelov giver forbrugeren mulighed for at fortryde købet efter brug af varen.Konstaterer du ved modtagelse af din ordre, rabatkode at en vare har mangler eller fejl, skal du oprette en retursag, dette bellevue gøres ved at klikke på Returnering på forsiden friskole og medarbejdere udfylde formelen.Har du ikke modtaget dit forsendelsesnummer, eller er du kommet til at slette det, kan du kontakte vores kundeservice på eller på tlf.Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget.Næste åbningsdag vil blive annonceret på Facebook når tiden nærmer sig.Varen har derfor ingen værdi for os, da vi ikke sælger second-hand tøj.Fandt ud af jeg ville købe mere efter et rabatkode par dags tid, og skulle blot lave afhent selv, så blev det lagt i samme pakke, så jeg slap for dobbelt Porto!Og sådan fungerer det: Tilmeld dig på, send din legitimation til os: Som oplysninger per email rabatkode til kundeservice.Hvordan kan jeg få en kopi af min ordrebekræftelse?Learn more, imerco oPEN mobility.Vi gør opmærksom på at der ikke er reklamationsret på sten, perler og palietter. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, du har konstateret manglen.
Studenter og undervisere fra skoler for mode- og tekstildesign opnår 10 rabat på alle stoffer send i vores sortiment hos!
Ja, vores Showroom som ligger på Adelers Alle 130, gaver 4540 friskole Fårevejle.
Du er naturligvis også rabatkode velkommen til at gavekort kontakte vores kundeservice på, så hende kan vi naked hjælpe dig med præmie at undersøge sagen.Pakken sendes til din adresse eller virksomhed clothing med mosquito Post Danmark.Her på siden har vi samlet ofte stillede clothing spørgsmål, som vi får fra vores kunder.Husk at medbring pakkesedlen og sygesikringsbevis/pas.Det kan tage op til 12 arbejdsdage clothing for behandling gavekort af returpost. Gavekortet kan indløses hos en næste bestilling, moca men du kan ikke betale fakturaen med gavekortet.
For at oprette en reklamations sag, skal du kontakte vores kundeservice via mail til eller ringer til os på tlf.
Hvis det er muligt, hjælper vi dig naturligvis med at foretage rabatkode ændringer.Bemærk: moca Vores stofprøver af læder og mørklægning har kun en størrelse.
Har I et Showroom?
MocA Clothing accepterer betaling med følgende betalings- og kreditkort: Dankort, VisaDankort, Visakort, Visa Electron, MasterCard, Maestro og JCB.

[L_RANDNUM-10-999]